ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

7 Αυγούστου στο ΔΑΚ Ναυπλίου η συναυλία του Δημήτρη Μπάση που ματαιώθηκε

Όλοι οι συμπολίτες μας έχουν ασφαλώς ενημερωθεί πλέον, για το μεγάλο τεχνικό πρόβλημα που ανέκυψε κατά την διάρκεια της «πρόβας», προκειμένου να διενεργηθεί η μεγάλη συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση, που είχε προγραμματισθεί για τις 23 Ιουλίου ημέρα Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου.
Το τεχνικό πρόβλημα που ανέκυψε, ανακοινώθηκε από την εταιρεία ζητώντας συγχρόνως συγγνώμη από τους συμπολίτες μας για την αδυναμία διεξαγωγής της συναυλίας.

Λυπούμεθα που οι πολίτες της περιοχής μας ταλαιπωρήθηκαν από το αναπάντεχο αυτό τεχνικό πρόβλημα της εταιρείας που δημιουργήθηκε την τελευταία στιγμή και καλεί όλους τους κατοίκους της περιοχής μας να συμμετάσχουν στην συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Αυγούστου ημέρα Κυριακή και ώρα 9.00μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου.

Ιδιαιτέρως καλεί τους συμπολίτες μας που είχαν προμηθευτεί εγκαίρως τα εισιτήρια για την ματαιωθείσα τελικώς συναυλία, και τα οποία ισχύουν κανονικά που για λόγους ανωτέρας βίας δεν πραγματοποιήθηκε.

Ελπίζουμε ότι το πολιτιστικό αυτό γεγονός θα υλοποιηθεί χωρίς προβλήματα και θα απολαύσουμε όλοι τον εξαιρετικό τραγουδιστή Δημήτρη Μπάση, ο οποίος όπως μας υποσχέθηκε και δημόσια με ανακοίνωση του θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να μας αποζημιώσει αναλόγως.

Η ανακοίνωση του κ. Δημήτρη Μπάση.

“Σεβόμενος όλους εσάς που με ακολουθείτε σε κάθε μου καλλιτεχνικό βήμα, πήραμε την απόφαση με τους συνεργάτες μου να αναβάλλουμε τη σημερινή μας συναυλία στο Ναύπλιο λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος.

Δυστυχώς, δεν κατέστη δυνατή η άμεση επίλυσή του, γεγονός που θα είχε άμεση επίπτωση στο άρτιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα της συναυλίας μας.

Είμαστε σε συνεννόηση για την εύρεση νέας ημερομηνίας, για να απολαύσουμε από κοινού και με τις σωστές συνθήκες τη συναυλία.

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button