ΑΘΛΗΤΙΚΑΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

21ο Δρόμος Αργολικού κόλπου “Παναγιώτης Παπαβασιλείου”.

Ο σύλλογος”Μαραθωνοδρόμοι δρομείς Αργολίδας” και η εταιρεία ”  Μakaris Group” για τον 21ο Δρόμος Αργολικού κόλπου “Παναγιώτης Παπαβασιλείου”.

Για μια ακόμη φορά, η εταιρεία “Makaris group” απέδειξε το κοινωνικό πρόσωπο της ως ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ της συγκεκριμένης εκδήλωσης. 

Η ποιότητα του αγώνα δεν θα ήταν ίδια αν δεν υπήρχε η υποστήριξη , βοηθώντας τον σύλλογο “Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας” να πετύχει τον στόχο του.

Ρεκόρ συμμετοχών και επιδόσεων,

με πάνω από 900 δρομείς από όλη την Ελλάδα, έγινε σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 στο Ναύπλιο. Μοναδικές στιγμές έζησαν όλοι κατά τη διάρκεια του” 21ου Αργολικού κόλπου”! Μικροί και μεγάλοι δρομείς έζησαν τη χαρά της συμμετοχής αλλά και τις προσωπικές τους στιγμές δόξας, τερματίζοντας καταχειροκροτούμενοι!

Μοναδικός απών ο Δήμος Ναυπλιέων, ο οποίος, όχι μόνο ήταν ανύπαρκτος, αλλά μποϊκοτάρισε την διοργάνωση αφού δεν παραχώρησε ηλεκτρικό ρεύμα όχι μονο για την ηχητική κάλυψη αλλά και για την λειτουργία του ηλεκτρονικού καρδιογράφου του γιατρού που κάλυπτε τον αγώνα. 

Ο κ. Μάκαρης Κωνσταντίνος βράβευσε τον εμπνευστή του αγώνα κ. Παπαβασιλείου Παναγιώτη και βραβεύτηκε από τον σύλλογο Μαραθωνοδρόμων και δρομέων Αργολίδας.

Μετά την απονομή των μεταλλίων στους διακριθέντες του αγώνα  δρομείς, εθελοντές και επισκέπτες με τις οικογένειές τους ξεχύθηκαν στο Ναύπλιο.

Ο κ. Μάκαρης, υποστηρίζοντας έμπρακτα  τη διεξαγωγή ενός τέτοιου Αθλητικού γεγονότος, απέδειξε ότι, η εκπλήρωση της υπόσχεσής του να είναι κύριος  αρωγός και παρών σε όλες τις  εκδηλώσεις που προάγουν τον Αθλητισμό στον τόπο μας, θα είναι καθημερινή πραγματικότητα στο Δήμο Ναυπλιέων της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ!

Δελτίο Τύπου

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button