ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

2η Γιορτή Αμυγδάλου: Μια μουσική βραδιά με σύντροφο την… ”Ελπίδα”

Ο σύλλογος ”Αμυγδαλιά” Αρκαδίας-Ν.Κυνουρίας με το δήμο Ν.Κυνουρίας συνδιοργάνωσαν τη δεύτερη γιορτή Αμυγδάλου στο Λεωνίδιο με απόλυτη επιτυχία. Εκδήλωση αφιερωμένη στο σύλλογο ”Ελπίδα” – Φίλοι παιδιών με καρκίνο –, όπου και τα έσοδα διατέθηκαν για το σκοπό αυτό.


Πλήθος κόσμου απόλαυσε το μουσικό συγκρότημα LOCOMONDO και η βραδιά στέφθηκε με επιτυχία όπου εκπληρώθηκε ο σκοπός της συναυλίας, να χαρίσουν χαμόγελα στα παιδιά με καρκίνο.
Για την επιτυχία της συναυλίας υπεύθυνοι είναι ο πρόεδρος του συλλόγου Αμυγδαλιάς και Κυνουρίας κος. Γρηγόρης Παναγιωτακόπουλος μαζί με το ΔΣ και όλους τους εθελοντές, καθώς και ο Δήμαρχος Ν.Κυνουρίας κος. Χαράλαμπος Λυσικάτος.


Η ομογένεια στο πλευρό της εκδήλωσης με τους συλλόγους ”Greek Mutual Society Athena”, ”Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής” όπου έδωσε και τη φυσική του παρουσία ο αντιπρόεδρος κος. Γιώργος Ξερακιάς και ”Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης”.
Την παρουσίαση αυτής της όμορφης μουσικής βραδιάς επιμελήθηκε η δημοφιλής τραγουδίστρια Κατερίνα Μπακέα και στη μουσική επιμέλεια βρισκόταν η Μαρία Αναστασοπούλου.


Χορηγοί Επικοινωνίας:
La Famiglia Radio
ΑΡΓΟΛΙΔΑ FM 103.8
www.hellaschannel.gr

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button