ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

Ναύπλιο: Τρυπούν λάστιχα, ξεκολλούν προφυλακτήρες και χαράζουν αυτοκίνητα που παρκάρουν στο λιμάνι

Σκισμένα, τρυπημένα και σκασμένα λάστιχα βρίσκουν ολοένα και περισσότεροι οδηγοί που παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στο λιμάνι του Ναυπλίου τον τελευταίο καιρό.

Τα περιστατικά που καταγγέλλονται δεν είναι λίγα και προκαλούν οργή σε επισκέπτες και ντόπιους που έχουν πέσει θύματα αγνώστων που με αιχμηρά αντικείμενα έχουν προκαλέσει ζημιές στις περιουσίες τους.

Ανησυχητικό φαινόμενο
Σύμφωνα με καταγγελίες πριν τρεις μέρες βρέθηκαν στο Ναύπλιο αρκετά αυτοκίνητα χαραγμένα και με ζημιές στις ρόδες, κοντά σε ΔΕΗ και κολυμβητήριο. Οι ζημιές ήταν πολλές, σε κάποια αυτοκίνητα ξεκόλλησαν μέχρι και τους προφυλακτήρες.

Το ίδιο ακριβώς που συνέβη την περασμένη Πέμπτη, έγινε και μια μέρα πριν, το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Ιουλίου, σύμφωνα με όσα μας ανέφεραν παθόντες.

«Το αποτέλεσμα είναι ότι πρέπει να αλλάξω τα λάστιχα», αναφέρει οδηγός που έπεσε θύμα της καταστροφικής μανίας των «αγνώστων» ανήλικων πιθανώς νεαρών που το έχουν δει όλο αυτό ως μέσο εκτόνωσης.

«Είχα παρκάρει στο ύψος του σταθμού και βρήκα το λάστιχό μου σκισμένο», σημειώνει ένας άλλος άτυχος οδηγός που έπεσε και αυτός θύμα δολιοφθοράς.

Το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό. Συνήθως σκάνε τα λάστιχα των αυτοκινήτων με μαχαίρι και όταν επιστρέφουν οι οδηγοί έρχονται αντιμέτωποι με αυτή την κατάσταση.

Απαιτούνται άμεσα μέτρα
Να σημειωθεί πως στο λιμάνι παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους και αρκετοί ντόπιοι πέραν των χιλιάδων επισκεπτών της πόλης που αυτή την περίοδο είναι ιδιαίτερα αυξημένοι.

Οι λιμενικές ή αστυνομικές αρχές δεν έχουν ακόμα ανακοινώσει αν έχουν προβεί σε κάποια σύλληψη αναφορικά με τα καταγγελλόμενα περιστατικά. Η λήψη αποτρεπτικών μέτρων είναι επιτακτική και θα πρέπει να γίνει άμεσα πριν αποθρασυνθούν τελείως και εκτραχυνθεί κι’ άλλο το φαινόμενο, το οποίο είναι πολύ σοβαρό και δυσφημεί την πόλη.

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button