ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

Τι αναφέρει το Λιμεναρχείο Ναυπλίου για την έκρηξη σε σκάφος στο Τολό

Ανακοίνωση για το ατύχημα με την έκρηξη και τις δυο γυναίκες τραυματίες το απόγευμα του Σαββάτου εξέδωσε το Λιμεναρχείο Ναυπλίου.

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Ναυπλίου αναφέρει:

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ναυπλίου, για εκδήλωση πυρκαγιάς στο Ταχύπλοο σκάφος ”ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”, που βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Τολού και νησίδας ”ΡΟΜΒΗ”.

Άμεσα ενεργοποιήθηκε το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και στην περιοχή μετέβησαν δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., το Ιδιωτικό σκάφος ”ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΔΥΟ” Τ. Ναυπλίου 28, το επιβατηγό αλιευτικό σκάφος ”ΚΑΠΕΤΑΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ”, με επιβαίνοντες στελέχη στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου και το επιβατηγό αλιευτικό σκάφος ”ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ” .

Στο εν λόγω ταχύπλοο σκάφος επέβαιναν τέσσερις ημεδαποί, οι οποίοι αρχικά εγκατέλειψαν το σκάφος και στη συνέχεια περισυνελέγησαν από το ”ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΔΥΟ” και μεταφέρθηκαν στη στεριά.

Δύο εκ των ανωτέρω επιβαινόντων διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου, για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη. Το ”ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” ρυμουλκήθηκε με τη συνδρομή του ”ΚΑΠΕΤΑΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ” προς τη νησίδα ”ΚΟΡΩΝΗΣΙ”, ενώ στη συνέχεια κάηκε ολοσχερώς και βυθίστηκε.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button