ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΛΤΣΑ ΜΑΖΙΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΜΑΚΑΡΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί Συμπολίτες,
Είμαι ιδιωτική υπάλληλος και είμαι γέννημα θρέμμα Ναυπλιώτισσα(Πρόνοια). Τα προβλήματα του Ναυπλίου και γενικότερα του Δήμου μας είναι τεράστια και δυστυχώς υπάρχει και μια Δημοτική Αρχή η οποία επιδερμικά και μόνο αντιμετωπίζει τις δυσκολίες και τις σύγχρονες προκλήσεις που ανακύπτουν, σε ένα πλέον πλήρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, που αφορά αποκλειστικά εμάς, επειδή είμαστε κατ΄εξοχήν περιοχή προσφοράς υπηρεσιών και βασικά του τουρισμού.
Μια σύγχρονη πόλη το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να φροντίζει και να αντιμετωπίζει είναι το οδικό δίκτυο, οι παροχές που αφορούν την υγεία, δημόσιες τουαλέτες, χώροι πάρκινγκ και μια σειρά ακόμα προβλημάτων, που τα έχουν αναδείξει σε όλη την έκτασή τους και οι προηγούμενοι συντοπίτες μου που έχουν αναφερθεί σε αυτά και με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη.
Για αυτό και πήρα την απόφαση να συμπορευθώ μαζί τους, υπό την ηγεσία και καθοδήγηση ενός επιτυχημένου επιχειρηματία που δεν είναι άλλος από τον κ. Κων/νο Μάκαρη.
Ευελπιστούμε όλοι ότι αυτό το εγχείρημα θα έχει αίσιο τέλος και επιτέλους ο Δήμος Ναυπλιέων, θα αποκτήσει την αίγλη που του πρέπει και του ταιριάζει με βάση την πολιτιστική κληρονομιά και το φυσικό κάλλος.
Θα είμαι λοιπόν και εγώ υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του κ. Κων/νου Μάκαρη στις Αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται.

ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΛΤΣΑ

Show More

Related Articles

Back to top button