ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓ.ΑΔΡΙΑΝΟ Η ΚΟΝΔΥΛΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΜΑΚΑΡΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Συμπολίτες,

  Για όσους δεν με γνωρίζουν έχω γεννηθεί στον ΑΓ.ΑΝΔΡΙΑΝΟ, πέρασα τις εγκύκλιες σπουδές μου στα σχολεία του Ναυπλίου, σπούδασα ιατρική στα Ελληνικά Πανεπιστήμια και πήρα την ειδικότητα της Βιοπαθολόγου, έκτοτε δε εργάζομαι στο Εθνικό  Σύστημα Υγείας και συγκεκριμένα στο Νοσοκομείο του Άργους.

    Επειδή πιστεύω ότι όλοι οι Έλληνες ανεξαρτήτως επιπέδου μόρφωσης και εργασίας οφείλουν να ενδιαφέρονται για τα κοινά, σύμφωνα άλλωστε και με τα πρότυπα των αρχαίων προγόνων μας, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά της περιοχής μας ώστε και με την δική μου μικρή συμβολή να βγει ο Ιστορικός μας Δήμος Ναυπλιέων, από τα λιμνάζοντα ύδατα της γραφειοκρατίας και της απραξίας.

   Στοιχίζομαι και εγώ στον συνδυασμό του επιτυχημένου επιχειρηματία και κοινωνικού παράγοντα κ. Κων/νου Μάκαρη, που έχει δώσει πολλαπλά δείγματα γραφής και της αγάπης του για τον τόπο μας αλλά και της επιτυχημένης παρέμβασης του με ότι ασχολήθηκε.

  Ελπίζω και πιστεύω ότι την ίδια δημιουργικότητα και επιτυχία θα μεταφέρει και στα δημόσια πράγματα, αξιοποιώντας στο έπακρο τα ασύγκριτα ιστορικά, αισθητικά, οικονομικά – παραγωγικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας.

ΚΟΝΔΥΛΗ ΣΩΤΗΡΙΑ

ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΟΣ

Show More

Related Articles

Back to top button