ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Μετά από πλήθος επωνύμων  καταγγελιών , όχι μόνο μονίμων κατοίκων αλλά κι επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής του Τολού Αργολίδας , οι οποίες απευθύνθηκαν τόσο στον Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο του Συνδυασμού  ΝΕΑ ΕΠΟΧΉ, κ. Μπικάκης Νικόλαο, όσο και στον ίδιο τον κ. Μάκαρη Κωνσταντίνο, κάμερα επισκέφθηκε το χώρο που περιγράφεται στις προαναφερθείσες καταγγελίες: πρόκειται για χωράφι, παρακείμενο του Περιφερειακού δρόμου του Τολού, γεμάτο μπάζα και σκουπίδια, εννοείται ορατά από τα διερχόμενα οχήματα και πεζούς!  Επιπλέον, δε, σε απόσταση αναπνοής ( και δυσοσμίας!) από εξοχικές και μόνιμες κατοικίες και καταλύματα τουριστικής φιλοξενίας.

Αμέσως μετά την προσχώρησή του στο ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΉΣ, ο κ. Μπικάκης κάλεσε τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Μάκαρη για επιτόπου αυτοψία  του συγκεκριμένου χώρου, ο οποίος μόνο ως ” σκουπιδότοπος” μπορεί να χαρακτηριστεί!

Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα είναι αδιάψευστες αποδείξεις της ανικανότητας της νυν Δημοτικής Αρχής να διαχειριστεί το χρόνιο – πλέον- πρόβλημα αποκομιδής και διαχείρισης των  σκουπιδιών με βιώσιμο και  φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο!

Ήδη, το Τολό έχει βασανιστεί πολύ εξαιτίας της χωματερής στο άνω  μέρος του χωριού, της οποίας ένα μεγάλο μέρος έχει – ευτυχώς!- κλείσει!

Δεν είναι δυνατόν να συνεχίζεται, δε, η ρίψη ακόμα και βοθρολυμάτων  οπουδήποτε κοντά σε κατοικημένη ζώνη με Απώτερο σκοπό την κερδοσκοπία είτε υπέρ των ενοικιαζόμενων γι’ αυτό το σκοπό χωραφιών είτε υπέρ όσων βολεύονται να μην μεταφέρουν βοθρολύματα σε μεγάλες αποστάσεις και σε κατάλληλους χώρους επεξεργασίας τους !

Ο κ. Μπικάκης τονίζει αυτό που είναι φαεινότερων ηλίου :  μια τέτοια εικόνα είναι ντροπή για έναν τόπο που προάγει πολιτισμό, σέβεται τους κατοίκους και επισκέπτες του και προστατεύει την υγεία τους!

Ήδη ο κ. Μπικάκης έχει καταθέσει έγγραφο στον υπεύθυνο Τοπάρχη του Δήμου Ναυπλιέων από τον  Υποψήφιο Δήμαρχο  Ναυπλιέων κ. Μάκαρη , ο οποίος ζητά να αδειάσει άμεσα αυτός ο χώρος απορριμμάτων, δίνοντας προθεσμία τριών ημερών! Εάν δεν γίνει αυτό εμπρόθεσμα ,θα ακολουθηθεί ο δρόμος της επίσημης εισαγγελικής παρέμβασης για τη διευθέτηση του σοβαρού αυτού προβλήματος.

Ο κ. Μάκαρης έχει τονίσει επανειλημμένως ότι, όλοι οι συνεργάτες του, ο καθένας στον τομέα του, είναι η αιχμή του δόρατος για τη λύση όλων των προβλημάτων του Δήμου μας. Τονίζει, επιπροσθέτως , ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό για την αίσια έκβαση όλων των καταστάσεων που χρήζουν τακτοποίησης, να καταγγείλουν οι πολίτες όλα τα κακώς κείμενα των Δημοτικών πεπραγμένων ,ούτως ώστε να περάσει, πλέον, ο Δήμος Ναυπλιέων στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ πραγμάτων που ο τόπος μας Αξίζει!

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button