ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Στους δημοφιλείς προορισμούς το Ναύπλιο για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Πληρότητες που αγγίζουν ακόμη και το 70% παρουσιάζουν οι περισσότεροι φθινοπωρινοί προορισμοί. Όσο πλησιάζουμε μάλιστα στο τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, οι πληρότητες αυξάνονται ακόμη περισσότερο.

Στο Ναύπλιο οι κρατήσεις έχουν φτάσει το 50%, ενώ και η Θεσσαλονίκη αναμένεται να υποδεχτεί πολλούς τουρίστες που θα γιορτάζει και τον πολιούχο της Άγιο Δημήτριο.

Οι κρατήσεις σε ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης τύπου Airbnb για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου είναι ήδη αυξημένες

Τα στοιχεία με βάση τις προκρατήσεις που καταγράφονται στους δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς της χώρας μας για το τριήμερο 28 – 31 Οκτωβρίου δείχνουν ότι η eφετινή χειμερινή θα κινηθεί σε επίπεδα ρεκόρ, δίνοντας ανάσα στους επαγγελματίες του κλάδου.

Οι προκρατήσεις αφορούν ολόκληρα διαμερίσματα ή και κατοικίες εγγεγραμμένες σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης ότι τα υψηλά ποσοστά προκρατήσεων που καταγράφονται, αφορούν αποκλειστικά ακίνητα (διαμερίσματα ή και αυτοτελή κατοικίες) που διατίθενται και είναι εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, δεν αφορούν ξενοδοχειακές μονάδες ή και πανσιόν.

Στους προορισμούς που ξεχωρίζουν είναι τα Καλάβρυτα, όπου οι ζητούμενες τιμές μίσθωσης για το τριήμερο σε ολόκληρο διαμέρισμα ή και αυτοτελή κατοικία κυμαίνονται από 400 ευρώ έως 450 ευρώ. Ψηλά στις προτιμήσεις βρίσκεται και η Αράχωβα, όπου οι ζητούμενες τιμές μίσθωσης σε ολόκληρο διαμέρισμα ή και αυτοτελή κατοικία κυμαίνονται από 180 ευρώ έως 640 ευρώ ενώ ισχυρή ζήτηση παρατηρείται και για το Μέτσοβο, όπου οι προκρατήσεις αγγίζουν το 66%, ενώ οι ζητούμενες τιμές μίσθωσης κυμαίνονται από 300 ευρώ έως 400 ευρώ.

Τέλος, έντονη κινητικότητα καταγράφεται και στους χειμερινούς προορισμούς του νομού Αρκαδίας. Στο επίκεντρο βρίσκονται η Δημητσάνα, η Βυτίνα και η Στεμνίτσα. Οι προκρατήσεις σε Δημητσάνα, Βυτίνα και Στεμνίτσα για το τριήμερο του Οκτωβρίου αγγίζουν το 90% αντίστοιχα. Οι ζητούμενες τιμές μίσθωσης για το τριήμερο κυμαίνονται από 240 ευρώ έως και 500 ευρώ.

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button