ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Στην Αργολίδα το 37ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας

Το Παράρτημα Αργολίδας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) διοργανώνει το 37ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας σε Άργος – Ναύπλιο στις 4, 5 και 6 Νοεμβρίου. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Pantazis Royal, στη Δαλαμανάρα.

Στόχος του τριήμερου επιστημονικού Συνεδρίου είναι η ανάδειξη της καθοριστικής συμβολής των μαθηματικών στην επίλυση προβλημάτων σε ολόκληρο το φάσμα της επιστημονικής έρευνας (Διοίκηση, Οικονομία, Ιατρική, Πληροφορική, κ.ά.).και η ανάδειξη προβληματισμών και διδακτικών προσεγγίσεων που αφορούν στη μαθηματική παιδεία του σύγχρονου εκπαιδευτικού συστήματος.

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν εκατοντάδες σύνεδροι, και οι συνοδοί τους, από όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για ένα επιστημονικό γεγονός μεγάλης εμβέλειας που παράλληλα αποτελεί μια σπουδαία ευκαιρία να προβάλλουμε τον φυσικό και πολιτισμικό πλούτο του τόπου μας και να αναδείξουμε τη μοναδικότητα της φιλόξενης Αργολικής γης.

Τη διοργάνωση του συνεδρίου στηρίζουν η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Ναυπλιέων – ΔΟΠΠΑΤ, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους – Μυκηνών και ο Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Άργους με την αρωγή του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button