ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πώς θα υποδεχτεί το νέο έτος το Ναύπλιο – Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα του εορτασμού του Νέου Έτους εξέδωσε η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας. Την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023 θα γίνει δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδας κ. κ. Νεκταρίου και του Ιερού κλήρου. Στη συνέχεια, ο Αντιπεριφερειάρχης  της Π.Ε. Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης θα δεχθεί ευχές για το Νέο Έτος από εκπροσώπους  της πολιτικής, θρησκευτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, καθώς και από εκπροσώπους κοινωνικών και πνευματικών φορέων, στο Κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Πρόγραμμα

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

11.30 Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδας κ. κ. Νεκταρίου και του Ιερού κλήρου.

12.00 Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης θα δεχθεί ευχές για το Νέο Έτος από εκπροσώπους της πολιτικής, θρησκευτικής και στρατιωτικής ηγεσίας καθώς και από εκπροσώπους κοινωνικών και πνευματικών φορέων, στο Κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button