ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Ο πιο αγαπητός στις γυναίκες υποψήφιος Δήμαρχος της χώρας

Ο Κωνσταντίνος Μάκαρης τίμησε τις εργαζόμενες γυναίκες του Ναυπλίου

Σε μια κίνηση αναγνώρισης του σημαντικού ρόλου των γυναικών προχώρησε ο Κωνσταντίνος Μάκαρης. Ο εξαιρετικά δημοφιλής υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων, τίμησε τις εργαζόμενες γυναίκες του Ναυπλίου προσφέροντας (σε περισσότερες από 1.000 συνολικά) ένα τριαντάφυλλο (που σήμαινε «Σας αγαπώ»), ένα χαμόγελο (που σήμαινε «Θα είμαι στο πλευρό σας») και μια ευχή (που σήμαινε «Θυμάμαι τη γιορτή σας»).

Εντυπωσίασε τους πάντες, όταν το πρωί της Τετάρτης, συνοδευόμενος από μια ομάδα νεαρών υποψηφίων του ψηφοδελτίου του, περπάτησε την Άργους προσφέροντας ένα τριαντάφυλλο σε κάθε εργαζόμενη της εμπορικής καρδιάς της πόλης.

Πέρασε από όλη τη Λαϊκή Αγορά προκαλώντας ευχάριστη έκπληξη στις γυναίκες που πάλευαν πίσω από τον πάγκο ή κουβαλούσαν τσάντες με λαχανικά που μόλις είχαν ψωνίσει. Πήραν το τριαντάφυλλο, το χαμόγελο και τις ευχές του και του ανταπέδωσαν με την δική τους ευχή «ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ».

Δεν ξέχασε και την Παλαιά Πόλη όπου και τελείωσε την δημόσια δράση Ευχών και Δεσμεύσεων προς όλες τις Γυναίκες του Ναυπλίου.

Στο παρόν VIDEO διάρκειας 6 περίπου λεπτών ακούτε ζωντανά τα στιγμιότυπα και βλέπετε τις εκφράσεις στα πρόσωπα των συνομιλητών του.

Να σημειώσουμε ότι ο Κώστας Μάκαρης είναι παντρεμένος και έχει 5 παιδιά, τα 3 των οποίων είναι κορίτσια.

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button