ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι πόλεις του Μέλλοντος και ο στόχος του Μάκαρη για το Ναύπλιο

Γιατί επέλεξε ο επιχειρηματίας να παραβρεθεί στο συνέδριο της Cisco και τί δηλώνει – «Οι πόλεις του Μέλλοντος, Σύγχρονες Ασφαλείς & Βιώσιμες»

Στο συνέδριο που διοργάνωσε η Cisco στη Θεσσαλονίκη «Οι πόλεις του Μέλλοντος, Σύγχρονες Ασφαλείς & Βιώσιμες» παραβρέθηκε ο επιχειρηματίας Κώστας Μάκαρης, ο οποίος σύμφωνα με συνεργάτες του είναι ένα βήμα πριν την ανακοίνωση της υποψηφιότητας για το δήμο Ναυπλιέων.

Η επιλογή Μάκαρη να παραβρεθεί στο συγκεκριμένο συνέδριο που αφορά κυρίως τους δήμους, σηματοδοτηθεί πιθανόν την υλοποίηση της πρόθεσής του να ηγηθεί δημοτικού συνδυασμού και να αντλήσει ιδέες που θα συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του.

Τί είδε ο Μάκαρης

Χαρακτηριστική άλλωστε είναι και δήλωση του Μάκαρη, ο οποίος τονίζει: «Οι πόλεις αλλάζουν, η Τεχνολογία και ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός είναι εδώ για να διευκολύνουν την καθημερινότητα μας. Οφείλουμε  να ακολουθήσουμε κάνοντας σωστές επιλογές και τις ανάλογες  παρεμβάσεις προς όφελος της κοινωνίας μας και του τόπου μας, πάντα  με σεβασμό στον πολιτισμό και την ιστορία μας».

Ο Κ. Μάκαρης με τον Ν. Λαμπρογιώργο (senior account manager cisco hellas και τον Α. Τσιμπούκη Γενικό Διευθυντή της cisco
Ο Κ. Μάκαρης με τον Ν. Λαμπρογιώργο (senior account manager cisco hellas και τον Α. Τσιμπούκη Γενικό Διευθυντή της cisco

Ο επιχειρηματίας συναντήθηκε μεταξύ άλλων με τον Senior Account Manager, Public Sector, CISCO Hellas Νικόλαο Λαμπρογιώργο και τον Αντώνη Τσιμπούκη, Γενικό Διευθυντή της Cisco για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα, Director  Cisco Πορτογαλίας, αλλά και με πολιτικούς, όπως με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, το δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και πολλούς αυτοδιοικητικούς.

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button