ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΡΝΟΣΔΕΥΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΟΥΡΟΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Trending

Να παραιτηθεί ο δήμαρχος Κωστούρος και το ΔΣ της ΔΕΥΑΝ

Να παραιτηθεί ο δήμαρχος Κωστούρος και το ΔΣ της ΔΕΥΑΝ

Φαίνεται ότι έχει ανοίξει «ο ασκός του Αιόλου» των σκανδάλων Κωστούρου

Ο δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος Κώστας Καράπαυλος δημοσιοποίησε σε σχετική ανάρτηση, ότι η ΔΕΥΑ Ναυπλίου χρωστάει το πρωτοφανές ποσό των 17.000.000 ευρώ εκ των οποίων τα 6.000.000 ευρώ για ρεύμα προς τη ΔΕΗ.

Ο δήμαρχος Κωστούρος ζήτησε από το δημοτικό συμβούλιο ψηφίσει (δηλαδή οι δημότες) το βάσει της προσωρινής διαταγής πληρωμής χρέος προς τη ΔΕΗ να εγγυηθεί ο δήμος… πλην όμως η περιφέρεια ακύρωσε την απόφαση αυτή.

Και ενώ με απύθμενο θράσος ο Κωστούρος αντιπετωπίζει την οικονομική χρεοκοπία της ΔΕΥΑΝ, παραμένει δήμαρχος, δεν παραιτείται, ούτε το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΝ!

Με τέτοια διαχείριση όχι ένα αλλά δύο μνημόνια θα μας αποστείλουν από Βρυξέλλες…

Να ψηφιστεί νόμος που να ορίζει ότι σε περίπτωση κακοδιαχείρισης δημοσίου χρήματος, η προσωπική περιουσία του υπεύθυνου προσώπου θα δεσμεύεται υπερ του δημοσίου.

Τελικά ψηφίστε Κωστούρο, για ακόμη υψηλότερο χρέος, για ακόμη περισσότερες απευθείας αναθέσεις έργων, για ακόμη μεγαλύτερες αμοιβές των εξ Αθηνών δικηγόρων (για την οικονομική διαφορά με τη ΔΕΥΑ Άργους στο μονομελές ο Κωστούρος πλήρωσε 54000 ευρώ ενώ ο Καμπόσος 2000 ευρώ).

Ναυπλιείς και δημότες του διευρυμένου δήμου γρηγορείτε… και να θυμάστε ότι το νερό στους Μύλου είναι δωρεάν και αντλείται σχεδόν επιφανειακά.

14-6-2022

Γ. Τσούρνος

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button