ΔΩΡΕΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣ
Trending

Να μην διακοπεί η εκπαιδευτική διαδικασία των φοιτητών λόγω έλλειψης υπολογιστών!

Με επίκεντρο πρωτοετείς φοιτητές της Αργολίδας, οι οποίοι μετά την επιτυχία τους στις περασμένες πανελλαδικές καλούνται να διακόψουν τις σπουδές τους λόγω έλλειψης υπολογιστή (αναγκαίος για τα εξ αποστάσεως μαθήματα), η Euroins Ελλάδος και ο Κωνσταντίνος Μάκαρης προβαίνουν σε μία κίνηση αναγκαία για την συνέχιση των σπουδών τους!

Το περασμένο Σάββατο δώρισαν έντεκα λάπτοπ τελευταίας τεχνολογίας σε έντεκα φοιτητές, μετά από αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας.

Όπως δήλωσε ο κ. Σπύρος Κατσίρης, Πρόεδρος της Ένωσης «η εταιρεία και ο κ. Μάκαρης προσωπικά ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε μας ανάγκη. Δεν μπορούμε παρά να τους ευχαριστήσουμε για μία ακόμη φορά». Με την σειρά του ο Κ. Μάκαρης υπογραμμίζει ότι «η συγκυρία απαιτεί ενέργειες σε πολλαπλούς τομείς. Όσο η αγωνία μας βυθίζει εμείς εργαζόμαστε σε διαφορετικά μέτωπα για να μείνουμε πιστοί στην δέσμευσή μας ότι η προσφορά στην κοινωνία γίνεται με έργα και όχι λόγια. Τις επόμενες ημέρες ευελπιστούμε ότι θα καλύψουμε ανάγκες που έχουν ανακύψει στον τομέα της υγείας. Το πρώτιστο μέλημά μας -ειδικά αυτήν την περίοδο- είναι να εντείνουμε την προσφορά μας εκεί που υπάρχει ανάγκη και ενθαρρύνουμε κάθε εταιρεία που δραστηριοποιείται στην χώρα να συνεισφέρει με ό,ποιο τρόπο δύναται.»

Η Euroins Ελλάδος εύχεται πορεία ανθηρή στις σπουδές όλων των φοιτητών μας, ανεξαρτήτως συνθηκών και υγεία σε όλους!

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button