ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ναύπλιο: Πέταξαν νεογέννητα γατάκια στα σκουπίδια για να πεθάνουν αβοήθητα

Τα βρήκε φιλόζωη η οποία πασχίζει να τα κρατήσει στη ζωή καθώς είναι ακόμα με τον ομφάλιο λώρο – Τι ζητά ο Φιλοζωικός Σύλλογος Άργους Λάιζα

Δεν είχε το θεό του κάποιος άγνωστος στο Ναύπλιο ο οποίος πέταξε στα σκουπίδια τέσσερα νεογέννητα γατάκια, για να πεθάνουν αβοήθητα. Για καλή τους τύχη αυτά βρέθηκαν ζωντανά μέσα στον κάδο από μία τη φιλόζωη Αναστασία Υψηλάντη, η οποία πασχίζει να τα κρατήσει στη ζωή καθώς είναι ακόμα με τον ομφάλιο λώρο.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Άργους Λάιζα απευθύνει έκκληση να βρεθεί επειγόντως θηλάζουσα γατομαμά, ενώ παράλληλα αναζητείται εθελοντής που θα μπορεί να τα ταΐζει ανα 2 ώρες μέχρι να βρεθεί μαμά, καθώς η κοπέλα που τα βρήκε εργάζεται. Ο εθελοντής θα πρέπει κατά προτίμηση να έχει προηγούμενη εμπειρία από ανάλογη κατάσταση.

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γατάκια πετάγονται στα σκουπίδια ή βρίσκονται μόνα τους νεκρά στο δρόμο γιατί κάποιοι που δεν επιθυμούν να τα μεγαλώσουν, δεν φρόντισαν να στειρώσουν τις γάτες τους. Σε κάποιες περιπτώσεις τα δίνουν αλλού για να τα μεγαλώσουν, ενώ δεν λείπουν και αυτές οι περιπτώσεις όπου κάποιες γάτες μπορεί να είναι απλά αδέσποτες, κάτι που δεν φαίνεται πως ισχύει στην προκειμένη περίπτωση, σύμφωνα με όσα ανέφεραν μάρτυρες στη φιλοζωική.

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button