ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ναύπλιο: Ο πάντα γελαστός Γιάννης δεν είναι πια μαζί μας

Τι έγραψε για τον φίλο και συνοδοιπόρο του Μπάμπης Αντωνιάδης

Εφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Ζέρβας βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς και φίλους στο Ναύπλιο και την ευρύτερη περιοχή. Πάντα χαμογελαστός, όπως τον θυμούνται όσοι έτυχε να τον γνωρίσουν και να συναναστραφούν μαζί του.

Ο εκλιπών, που είχε αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα υγείας, είχε συμμετάσχει στα δημοτικά της περιοχής, εκφράζοντας ιδιαίτερες αγροτικές ανησυχίες.

«Με το Γιάννη το Ζέρβα συμπορευτήκαμε μαζί στα δημοτικά πράγματα στο δήμο Ναυπλιέων. Πάντα ξεχωριστός και ιδιαίτερος στις απόψεις του. Αυτή η συμπόρευσή μας στα δημοτικά, μας έφερε περισσότερο κοντά. Πάντα με τις αγροτικές ανησυχίες του. Η σταθερή επικοινωνία μας κύρια την εποχή της συγκομιδής των μανταρινιών ή των πορτοκαλιών για να μιλήσουμε για τιμές, για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, για τους εργάτες που έλειπαν από το κάμπο, για να μου αναλύσει τον καπιταλισμό στη γεωργία κατέληγε στη διαπίστωση.

Τον συνάντησα όταν είχε την περιπέτεια υγείας του και όταν το κοίταξα λοξά γα το πακέτο με τα τσιγάρα που έκρυβε με επιμέλεια μου χαμογέλασε. Μάλλον ήθελε να μου δηλώσει

Σαν αερικό θα ζήσω

σαν αερικό…
Καλό ταξίδι φίλε Γιάννη».

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button