ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ναύπλιο: Ο Μάκαρης βγαίνει μπροστά – Συνεχείς επαφές για την υποψηφιότητα

Ετοιμάζεται να ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλίου και χτίζει δημοτικό συνδυασμό

Πυρετωδώς εργάζεται προς το στόχο να θέσει υποψηφιότητα δημάρχου στο δήμο Ναυπλιέων ο επιχειρηματίας Κώστας Μάκαρης. Όλο το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιούσε επαφές με ανθρώπους του πολιτικού κόσμου, τόσο της Αργολίδας, όσο και των Αθηνών, επαφές οι οποίες έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα.

Παράλληλα, ο κος Μάκαρης λέγεται ότι έχει σημαντικό αριθμό υποψηφίων στο πλευρό του, ενώ οι κινήσεις του δείχνουν ότι επιχειρεί να φέρει στο προσκήνιο και ανθρώπους από προηγούμενες αναμετρήσεις, που δεν συμμετείχαν στις τελευταίες εκλογές.

Πρόγραμμα και συνδυασμός Μάκαρη

Εντωμεταξύ, στενός του συνεργάτης, που επικοινώνησε τηλεφωνικά με το anagnostis.org , αναφέρει ότι δεν αργεί η ώρα της ανακοίνωσης και ότι πολύ σύντομα, όπως τονίζει «πέρα από τους αξιόλογους ανθρώπους που είναι δίπλα μας, θα είναι έτοιμο και το  πρόγραμμα για τον Δήμο». Ωστόσο, για το όνομα του συνδυασμού, δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες, αν και φαίνεται από τα λεγόμενα, ότι θα περιστρέφεται γύρω από το μότο ότι, «το Ναύπλιο αξίζει καλύτερα»…

Πηγές, αναφέρουν ότι ο Κωνσταντίνος Μάκαρης δέχεται όλο και περισσότερα τηλεφωνήματα για να διεκδικήσει το Δήμο Ναυπλιέων από ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους, από επιχειρηματίες, αλλά και από απλούς πολίτες καθημερινά. Συνεργάτες και άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά, προσπαθούσαν να τον πείσουν καιρό να κάνει το αποφασιστικό βήμα και τον προέτρεπαν να κατέβει στις εκλογές.

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button