ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ναύπλιο: Λουκέτο σε Βουλευτικό και δημόσιες τουαλέτες

Αιχμές άφησε ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής με αφορμή την Κυριακάτικη επίσκεψή του στο Ναύπλιο όπου βρήκε το Βουλευτικό κλειστό, παρότι στο site έγραφε ότι ο χώρος θα έπρεπε να είναι ανοιχτός για το κοινό τη συγκεκριμένη ημέρα.

Μέσα από τη συχνότητα του Alpha Radio 989 εξέφρασε το παράπονό του στον ίδιο το δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, τον οποίο και φιλοξένησε στην εκπομπή που κάνει μαζί με τον Γιώργο Ευγενίδη.

Ο δήμαρχος απάντησε πως ο χώρος ήταν κλειστός λόγω της Σαββατιάτικης εκδήλωσης για τις υπογραφές της ΣΔΙΤ για τη Μαρίνα Ναυπλίου, καθώς έπρεπε να καθαριστεί προτού παραδοθεί και πάλι στους επισκέπτες του. Επίσης αναφέρθηκε στην παρουσία του Υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου. Σύμφωνα με το δήμαρχο οι υπουργοί είναι «συνεργάτες του δήμου», με τον κο Χατζή να αναρωτιέται αν όντως κάνουν αυτά που υπόσχονται.

Ο δημοσιογράφος του Alpha δεν έκρινε και τόσο πειστική την απάντηση του δημάρχου για το Βουλευτικό, ενώ παράλληλα του παρέθεσε μια σειρά από παράπονα ακροάτριας, όπως η έλλειψη δημόσιων τουαλετών, ο κλειστός Γύρος της Αρβανιτιάς και η κατάσταση στην παραλία της Καραθώνας.

Show More

Related Articles

Back to top button