ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΣΙΝΗΣΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΤΙΡΥΝΘΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ναύπλιο: Ανακοίνωση υποψηφιότητας Μάκαρη

Ο επιχειρηματίας βάζει πλώρη για δήμαρχος. Ο πρόσκληση ήδη έχει σταλεί στον Τύπο, με τον κο Μάκαρη να μπαίνει από τώρα και επισήμως σε μια μακρά προεκλογική περίοδο

Την υποψηφιότητά του ως δήμαρχος για το δήμο Ναυπλιέων ανακοινώνει το απόγευμα της Τετάρτης ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Μάκαρης.

Ο πρόσκληση ήδη έχει σταλεί στον Τύπο, με τον κο Μάκαρη να μπαίνει από τώρα και επισήμως σε μια μακρά προεκλογική περίοδο.

Η πρόσκληση σε σκούρο μπλε φόντο με χρυσά γράμματα έχει θέμα: «Ανακοίνωση της Υποψηφιότητας για την δημαρχία του δήμου Ναυπλιέων».

Πρόσκληση ανακοίνωσης υποψηφιότητας Μάκαρη

Εξάλλου, στο γραπτό του μήνυμα προς τους δημοσιογράφους, ο κος Μάκαρης αναφέρει: «Με μεγάλη μου χαρά σας προσκαλώ σε κλειστή εκδήλωση που αφορά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, για την Δημαρχία του Δήμου Ναυπλιέων. Παρακαλώ πολύ αναφερθείτε στην επισυναπτόμενη πρόκληση για λεπτομέρειες. Η παρουσία σας θα με τιμήσει ιδιαίτερα».

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button