ΔΩΡΕΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣ
Trending

Κοντά στις φουρτούνες της Κιβωτού Κόσμου  , με πρωτοβουλία Μάκαρη

Με κάλεσμα του Τοπικού Συμβουλίου Δρεπάνου Αργολίδας αλλά και πολλών πολιτών ξεκίνησε δράση συλλογής τροφίμων για την Κιβωτό του Κόσμου. Ο εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού που εδρεύει στον Κολωνό στην Αθήνα ιδρύθηκε και λειτουργεί ως σήμερα από τον Πατέρα Αντώνιο όχι μόνο στην Αθήνα αλλά επίσης στον Πειραιά, την Άνοιξη, στο Βόλο, στη Χίο και στην Πωγωνιανή & Κόνιτσα.

Ο Γενικός Διευθυντής της Euroins Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης ανταποκρίθηκε άμεσα στην ανοικτή πρόσκληση συλλογής τροφίμων στο Δρέπανο με τελικό προορισμό την δομή της Κιβωτού στον Κολωνό, στην Αθήνα, προσφέροντας για λογαριασμό της Euroins τρόφιμα αναγκαία για να καλύψουν τις άμεσες ανάγκες των προστατευόμενων της Κιβωτού. Μάλιστα, τα παρέδωσε ο ίδιος προκειμένου και να βοηθήσει ενεργά στην διαδικασία συλλογής και μεταφοράς αλλά και να επικοινωνήσει ουσιαστικά με το σύνολο των διοργανωτών της δράσης.

Είναι γνωστό ότι η Euroins Ελλάδος, ακολουθεί εδώ και χρόνια ένα μοναδικό πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, βραβευμένο δις, που περικλείει οργανισμούς, φορείς, κρατικές δομές και υπηρεσίες αλλά και μεμονωμένους συμπολίτες μας (ΑμΕΑ, υπερήλικες, μαχητές με χρόνιες νόσους). Ταυτόχρονα, στηρίζει υπερήφανα τους Έλληνες αθλητές, την Εκκλησία και οτιδήποτε αφορά την Παιδεία και την Εκπαίδευση. Η συμμετοχή στην ενίσχυση της Κιβωτού ήταν επομένως -για όσους γνωρίζουν τον Κ. Μάκαρη και την εταιρεία που εκπροσωπεί- αδιαπραγμάτευτη.

“Συνεχίζουμε σταθερά. Είμαστε παρόντες. Διατρανώνουμε την φιλοσοφία μας που έχει κέντρο τον Άνθρωπο. Γιατί, για την Euroins Ελλάδος, οι εταιρείες πρέπει να έχουν πρόσωπο” τονίζει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button