ΔΩΡΕΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣ
Trending

Κοντά και στις ευπαθείς ομάδες ο Κωνσταντίνος Μάκαρης!

Ο Κωνσταντίνος Μάκαρης και η Euroins Ελλάδος για πολλοστή φορά στηρίζουν ευπαθείς ομάδες.

Αυτήν την φορά πρόκειται για το Γηροκομείο Ναυπλίου, ευρύτερα γνωστό ως Ίδρυμα Μαρίας Ράδου. Το Γηροκομείο αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα από έλλειψη εξοπλισμού που αφορά την ποιότητα ζωής των τροφίμων αλλά και την καθημερινή τους φροντίδα. Τα απαραίτητα είδη παραδόθηκαν το Σάββατο 14 Μαρτίου, εν μέσω λοιπών έκτακτων δράσεων της εταιρείας που ενίσχυσε την Εθνοφρουρά σε κομβικά σημεία της χώρας, λόγω του προσφυγικού ζητήματος που μαίνεται.

Η Εταιρική Υπευθυνότητα, στρατηγική του Γενικού Διευθυντή κ. Μάκαρη για την οποία η Euroins έχει βραβευτεί ήδη δυο φορές, δεν αποτελεί νέο. Οι δράσεις της εταιρίας μέσα από το πρόγραμμα ΕΚΕ της Euroins, υποδεικνύουν ότι η ανταποδοτικότητα στην κοινωνία αποτελεί προτεραιότητα!  

“Δεσμευόμαστε -και εμπράκτως αποδεικνύουμε- ότι οι ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, θα συνεχιστούν ακριβώς όπως συνεχίζονται τόσα χρόνια. Η παρακαταθήκη του έργου που δημιουργούμε με συνέπεια και σταθερότητα είναι η μεγαλύτερη απόδειξη των πεποιθήσεών μας” τονίζει η εταιρία στην ανακοίνωσή της.

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button