ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΣΙΝΗΣΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥΔΩΡΕΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣΣΧΟΛΕΙΑ

Η υπόσχεση ΜΑΚΑΡΗ για έργο σε 6 Σχολεία της Αργολίδας

Πιστός στη δέσμευσή του για τη δημιουργία υποδομών και την αγορά αναγκαίου εξοπλισμού σε 20 σχολεία ανά την Ελλάδα παρέμεινε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Euroins Ελλάδος, κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης.

Ο κ. Μάκαρης, έδωσε τα πρώτα δείγματα γραφής τον Ιούνιο 2017, με την πλήρη ανακατασκευή στο Δημοτικό Σχολείο Τολού, όπου το έργο αξίας 50.000€ περιλάμβανε τη δημιουργία γηπέδου μπάσκετ, παιχνιδιών εδάφους, πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών, μικροφωνική εγκατάσταση και κάλυψη λοιπών καθημερινών αναγκών για τους μικρούς μαθητές. Φέτος, εν όψει της επετείου των 20 ετών του Ομίλου Euroins, ο κ. Μάκαρης ανακοίνωσε ότι ο εορτασμός αυτός θα ενδυθεί με έργο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, όπου 20 σχολεία θα λάβουν τον απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία τους εξοπλισμό αλλά και έργα υποδομής.

Μέχρι στιγμής έχουν ήδη ολοκληρωθεί έργα σε έξι σχολεία της Αργολίδας: Γυμνάσιο Δρεπάνου, Γυμνάσιο Αγίας Τριάδας, 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου, ΕΠΑΛ Αργολίδας, 1ο Λύκειο Ναυπλίου και Λύκειο Αγίας Τριάδας. Συγκεκριμένα στο Γυμνάσιο Δρεπάνου, πέραν του εξοπλισμού, κατασκευάστηκαν δυο γήπεδα (βόλεϊ και χάντμπολ) τα οποία είναι ήδη παραδοτέα και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν με το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου για τα σχολεία φθάνει περίπου τις 300.000€.

Ολοκληρώνεται η ανάπλαση στο Γυμνάσιο Δρεπάνου

Κατά τη διάρκεια του έτους αναμένεται να ολοκληρωθεί το μεγαλεπήβολο όραμα του κ. Μάκαρη, με την υπογραφή τόσο του ίδιου όσο και του Ομίλου Euroins, ο οποίος δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στην πράξη.

Θερμές ευχαριστίες για την μέχρι στιγμής διευκόλυνση στον κυκεώνα της γραφειοκρατίας απευθύνει η Euroins και προσωπικά ο Πρόεδρος, στον Δήμαρχο Ναυπλίου κ. Δημήτρη Κωστούρο και το επιτελείο του.

H ανάπλαση στο Δημοτικό Σχολείο Τολού

Η καθημερινότητα και η εκπαίδευση των παιδιών μας είναι μέγιστο μέλημα και ιερή προτεραιότητα για την Euroins και τον Κωνσταντίνο Μάκαρη. Το έργο θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς και την ίδια αφοσίωση!

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button