ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΔΩΡΕΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣ

Η υπογραφή Μάκαρη στην Παιδιατρική του νοσοκομείου

Μέσα από το νοσοκομείο στο Άργος, αρχίζουν να φαίνονται χρώματα. Χρώματα φωτεινά, αισιόδοξα, από αυτά που σε κάνουν να ξεχνάς για λίγο ότι βρίσκεσαι σε νοσοκομείο. Και δίπλα στα χρώματα, παρατηρούμε ανθρώπους με βούρτσες, την Διοικήτρια του νοσοκομείου κ. Μαρία Σαρίδη κι έναν άνθρωπο που δίνει οδηγίες λέγοντας «τα παιδιά πρέπει να νιώθουν όσο πιο όμορφα γίνεται εδώ»!

Ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Μάκαρης με την διοικήτρια του Νοσοκομείου Άργους Μαρία Σαρίδη

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μάκαρη, τον επιχειρηματία της Αργολίδας που αποφάσισε να δωρίσει την νέα παιδιατρική πτέρυγα στο νοσοκομείο ως «ένα έργο για κάθε παιδί, μία ασφάλεια για κάθε οικογένεια».

Η δωρεά στην Παιδιατρική

Η κ. Σαρίδη, μαζί του, επιβλέπει τις εργασίες. Μιλά στον τύπο και εκφράζει διττά συναισθήματα… Η Παιδιατρική ολοκληρώνεται, πιο γρήγορα από όσο είχε αρχικά προβλεφθεί. Μένει Όμως να δούμε πόσο γρήγορα θα στελεχωθεί από γιατρούς. Πάντως, θα λειτουργήσει και ως μοχλός πίεσης και αυτό είναι καλό.

Βλέποντας μία ανάγκη ετών να υλοποιείται, και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αναρωτιέται κανείς ποιος τελικά είναι ο απαιτούμενος χρόνος για να γίνει ένα έργο τόσο σημαντικό. Σε άλλες περιπτώσεις παίρνει χρόνια η υλοποίηση και σε άλλες γίνεται σε λιγότερο από 3 μήνες.

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button