ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για την πτώση του Πεύκου της πλατεία Δικαστηρίων

Το σπάσιμο από τη βάση και η πτώση της 12μετρης σαπισμένης βαριάς κλάρας του μεγάλου Πεύκου στην Πλατεία Δικαστηρίων του Ναυπλίου, ευτυχώς δεν  προκάλεσε ανθρώπινο ατύχημα ή ζημιές στα σταθμευμένα Ταξί της πιάτσας.

Προκάλεσε όμως μεγάλη ανησυχία στους Δημότες που δεν ξεχνούν ότι, πριν λίγους μόλις μήνες είχε σπάσει και το μεγάλο δέντρο που σκίαζε το άγαλμα του Στάικου Σταϊκόπουλου, χωρίς –ευτυχώς- ανθρώπινα θύματα αλλά με ζημιές στο παρακείμενο περίπτερο.

Το ερώτημα που πλανάται και απευθύνεται προς τη δημοτική αρχή Κωστούρου είναι απλό: «Γιατί δεν προχωρά μέσω των υπηρεσιών της στον έλεγχο ασφάλειας των δέντρων που βρίσκονται στην πόλη του Ναυπλίου προκειμένου οι Δημότες να νιώθουν ασφαλείς; Τι πρέπει να υποθέσουμε για την αδιαφορία που επιδεικνύει στην ύπαρξη των 30μετρων κορμών από τους ετοιμόρροπους Φοίνικες στο προαύλιο του Καποδιστριακού Σχολείου. Δεν την απασχολεί καθόλου οι ασφάλεια των μαθητών και των καθηγητών»;

Προφανώς, η ικανότητα και η βιασύνη του απερχόμενου δημάρχου εξαντλείται μόνο στο άσκοπο και εγκληματικό κόψιμο των ΥΓΕΙΩΝ Ευκαλύπτων της οδού Αιγίου προκειμένου να διευκολύνει τον εργολάβο του έργου.

Η Δημοτική Παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ είναι γνωστή για την ευαισθησία που την διακατέχει σε θέματα Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Ασφάλειας. Έχουμε ήδη εκπονήσει με συνεργάτες μας Ειδική Μελέτη καταγραφής των βιώσιμων και μη δέντρων της πόλης. Τη μελέτη αυτή και τους συνεργάτες της τα θέτουμε στη διάθεση του Δήμου προκειμένου να μη θρηνήσουμε θύματα και υλικές ζημιές στο άμεσο μέλλον.

Show More

Related Articles

Back to top button