ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εφυγε απο την ζωή ο Θάνος Κοτίτσας

Eφυγε από τη ζωή την Τρίτη 28 Μαρτίου, σε ηλικία 89 ετών o Θάνος Κοτίτσας που διετέλεσε για πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος Ναυπλίου υπηρετώντας τον Δήμο από διάφορες θέσεις ως στενός συνεργάτης του Γιώργου Τσούρνου και καταγράφοντας παράλληλα και μια μεγάλη πορεία στον αθλητικό χώρο σαν ποδοσφαιριστής και παράγοντας του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ . Ο θάνατος του
Ο Θάνος Κοτίτσας εργάστηκε στο Νομαρχιακό Ταμείο, στη Νομαρχία
Η σελίδα στο facebook “Πανναυπλιακού Ιστορία” αναφέρει:
“Απεβίωσε σήμερα ο εμβληματικός αρχηγός του Πανναυπλιακού – Ηρακλή Γ.Σ. την δεκαετία του ’60!!! Ήταν ίσως ο ποδοσφαιριστής με τη μακροβιότερη συνεχή παρουσία στον Πανναυπλιακό (επί 21 συναπτά έτη). Το 1962 ενδιαφέρθηκε ο Παναθηναϊκός για την απόκτησή του, αλλά λόγω ηλικίας η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε.
ΚΟΤΙΤΣΑΣ Θανάσης: Γεννήθηκε το 1934 στο Ναύπλιο. Σε ηλικία 12 ετών ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην παιδική ομάδα του Πανναυπλιακού. Αγωνιζόταν ως αριστερό χαφ και υπήρξε από τους βασικούς συντελεστές της ένδοξης πορείας του Πανναυπλιακού στην Β’ Εθνική την περίοδο 1959-65.
Χαρακτηριζόταν για το «αρχοντικό» του παίξιμο. Είχε αστείρευτη αντοχή και άριστη τεχνική κατάρτιση.
Σημαντικότατη ήταν η συμβολή του στο σκοράρισμα, αφού με 21 γκολ είναι 5ος σκόρερ στην ιστορία του Πανναυπλιακού στη Β’ Εθνική. Μάλιστα επί σειρά ετών διετέλεσε και αρχηγός της ομάδας. Μαζί με τους Ανδρώνη, Σάββα και Ηλιάδη ήταν οι μόνιμοι εκπρόσωποι του Πανναυπλιακού στη Μικτή Αργολιδοκορινθίας. Το Φεβρουάριο του 1967 αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.
Αργότερα, τη δεκαετία του ’70, προσέφερε τις υπηρεσίες του ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Πανναυπλιακού.
Επίσης διετέλεσε και μέλος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ναυπλίου”.

Show More

Related Articles

Back to top button