ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟ ΑΡΓΟΛΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ  ΤΟΝ  ΚΩΝ/ΝΟ ΜΑΚΑΡΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Είμαστε κάτοικοι του Δήμου Ναυπλιέων και ειδικότερα του Δημοτικού Διαμερίσματος «ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ».

  Καθ΄ όλην την διάρκεια της 10ετούς θητείας της παρούσας Δημοτικής Αρχής, έχουμε πολλές φορές ζητήσει επίμονα να λυθούν στοιχειώδη ζητήματα που αφορούν την καθημερινή μας ζωή. Δηλαδή έχουμε ζητήσει επίμονα να αντικατασταθεί ένα κομμάτι του υδραγωγείου το οποίο παραμένει ακόμη με Αμίαντο, ώστε να μην κινδυνεύουμε από τον επάρατο ασθένεια.

  Έχουμε ζητήσει επίσης την κατασκευή μιας στοιχειώδους παιδικής χαράς, για την ομαλή διαπαιδαγώγηση- διασκέδαση των μικρών μας παιδιών. Στα χρόνια αιτήματά μας περιλαμβάνεται και η διαμόρφωση της πλατείας μας, του κεντρικού δημόσιου χώρου, ώστε να διεξάγεται ομαλά κάθε εκδήλωση, οικογενειακής, κοινωνικής και δημόσιας ζωής.

   Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει γίνει παρά τις διαρκείς υποσχέσεις των αρμοδίων. Η αδράνεια και ο εφησυχασμός είναι τα χαρακτηριστικά της παρούσας Δημοτικής Αρχής. Για αυτό μετά από διαβουλεύσεις με τις οικογένειές μας και τους συγχωριανούς μας αποφασίσαμε να υποστηρίξουμε τον συνδυασμό του επιτυχημένου επιχειρηματία          κ. Κων/νου Μάκαρη, με την ελπίδα ότι την ταχύτητα, την αποτελεσματικότητα και την εργώδη προσπάθεια του επιχειρηματικού του βίου, θα την μεταφέρει με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία στα δημόσια πράγματα της περιοχής μας.

ΒΛΑΝΤΟΥΣΗΣ  ΝΙΚΟΣ

ΚΑΤΣΑΝΗ-ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΥ  ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ

ΡΕΤΣΙΝΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΤΟΥ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΡΕΤΣΙΝΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΤΟΥ  ΜΙΧΑΗΛ

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button