ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 14/09/2023

Ημερομηνία , 14/09/2023

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ των μελών της Δημοτικής Παράταξης “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”

Με πλήρη συμμετοχή και εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας των υποψηφίων της Παράταξης “Νέα Εποχή” υπό τον συντονισμό του υποψηφίου Δημάρχου Ναυπλιέων Κωνσταντίνου Μάκαρη. Η συνάντηση διεξήχθη με θέμα την ανάλυση των τρεχουσών αυτοδιοικητικών εξελίξεων και την ενημέρωση των υποψηφίων σχετικά με το μοντέλο διοίκησης του Δήμου Ναυπλιέων, το οποίο αποτελεί καινοτόμα πρόταση με κέντρο την συμμετοχικότητα και την διαφάνεια. Η συνάντηση εργασίας εγκαινιάστηκε με ένα βίντεο-αναδρομή στα έργα και τις ημέρες προσφοράς του Κωνσταντίνου Μάκαρη στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας και ειδικότερα στο Ναύπλιο, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα συγκινητικό στην αναφορά της βελτίωσης των σχολικών υποδομών, του νοσοκομείου και άλλων σημείων που αφορούν την καθημερινότητα και το επίπεδο διαβίωσης των Ναυπλιωτών. Έργα ζωής, έργα πνοής που θα μείνουν για πάντα εκεί ώστε να υπενθυμίζουν με θετικό τρόπο ότι όπου υπάρχει θέληση, βρίσκεται και ο τρόπος.

Στη διάρκεια της συνάντησης εργασίας, τα μέλη της παράταξης συζήτησαν για τα βασικά ζητήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή εκ νέου, ενώ εξετάστηκαν προτάσεις και πρωτοβουλίες με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της κοινωνικής και οικονομικής κατάστασης των δημοτών. Ο Κωνσταντίνος Μάκαρης παρουσίασε τους βασικούς πυλώνες διακυβέρνησης του Δήμου, οι οποίοι θα τεθούν σε εφαρμογή από την 1η κιόλας ημέρα ανάληψης της Δημαρχίας του, κάνοντας έτσι πράξη την άμεση αναβάθμιση της καθημερινότητας του πολίτη, τον έλεγχο και την απόλυτη διαφάνεια στον Δήμο αλλά και το προσωπικό του στοίχημα που αφορά την συνολική ανάπτυξη του Ναυπλίου.

Επιπλέον, έγινε αναφορά στη σημασία της διατήρησης της ενότητας και της συνεργασίας μεταξύ των μελών, ώστε η Παράταξη “Νέα Εποχή” να συνεχίσει να συμβάλλει αποτελεσματικά στον πολιτικό στίβο.

Για τη “Νέα Εποχή”,

Γραφείο Τύπου

Show More

Related Articles

Back to top button