ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Ελένη Μυλωνοπούλου – Γλυκά Νερά: Το πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση, ετοιμάζει βιβλίο εμπνευσμένο από την Καρολάιν

Η Ελένη Μυλωνοπούλου αποτέλεσε άνθρωπο «κλειδί» στην υπόθεση δολοφονίας που σόκαρε το πανελλήνιο στα Γλυκά Νερά καθώς ήταν σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Μιλώντας στον Βαγγέλη Καράλη και στην Espresso, η σύμβουλος ψυχικής υγείας αποκάλυψε ότι ετοιμάζει βιβλίο μαζί με την δημοσιογράφο και συγγραφέα Άννα Ματθαίου με θέμα τις γυναικοκτονίες, εμπνευσμένο από το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Μάλιστα η σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού κατέθεσε ως μάρτυρας στο δικαστήριο περιγράφοντας τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ως έναν «χειριστικό» σύζυγο.

Μιλώντας για το βιβλίο της ανέφερε: «Με την Άννα Ματθαίου γράφουμε ένα βιβλίο βασισμένο στις γυναικοκτονίες που έχουν συγκλονίσει την χώρα μας τα δύο τελευταία χρόνια. Στόχος του βιβλίου είναι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τέτοιου είδους περιστατικά που το τελευταίο διάστημα μαστίζουν την κοινωνία μας και χρειάζεται μια ευαισθητοποίηση και επαγρύπνηση για την αντιμετώπιση τους. Τα

Τα Γλυκά Νερά αποτελούν αναμφισβήτητα ένα σημαντικό κομμάτι για την σύγχρονη εγκληματολογία και δεν θα μπορούσε παρά να είναι ένα βασικό σημείο αναφοράς των γυναικοκτονιών των τελευταίων ετών. Επομένως είναι αυτονόητο ότι θα εμπεριέχεται σ’ ένα βιβλίο που σαν πυρήνα του έχει την έμφυλη βία».

Μάλιστα η Ελένη Μυλονωπούλου, η οποία βρίσκεται τηλεοπτικά στην εκπομπή «Ό,τι Πείτε» στο High tv μαζί με την Άννα Ματθαίου, εξήγησε τους λόγους που είπε όχι στα «μεγάλα κανάλια»: Η αλήθεια είναι ότι είχα προτάσεις από μεγάλα κανάλια και δεν τις αποδέχτηκα. Όχι από απαξίωση στους άλλους δημοσιογράφους αλλά στην προσωπική εκτίμηση που είχα στην δημοσιογράφο Άννα Ματθαίου που έχω παρακολουθήσει την δουλειά της και γνωρίζω την εντιμότητα και τον επαγγελματισμό της. Και βεβαίως στον δημοσιογράφο Δημήτρη Δουδουξή και σε όλη την δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής Ό,ΤΙ ΠΕΙΤΕ που η ποιότητα της είναι στις δικές μου επιλογές. Όσο για τα κανάλια, κατά την γνώμη μου οι δημοσιογράφοι ανεβάζουν ή κατεβάζουν ένα κανάλι οπότε το κοινό αποφασίζει».

Κλείνοντας αναφορικά με την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν να θυμίσουμε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατέθεσε έφεση στην απόφαση του δικαστηρίου, που τον καταδίκασε για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του,  επιχειρώντας  να “ρίξει” τα ισόβια που του επιβλήθηκαν.

ΠΗΓΗ: tlife.gr

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button