ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γνωρίζονταν ο Γιάννης Μάρκου με τον 26χρονο; Το σπίτι του επιχειρηματία στο Ναύπλιο βάζει σε σκέψεις τις Αρχές

Την Πέμπτη θα απολογηθεί, μετά από την προθεσμία που πήρε, ο 26χρονος, που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου πάνω από 15 φορές μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, έξω από καντίνα στη Βαρυμπόμπη τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο δικηγόρος του 26χρονου, Ανδρέας Σπυρόπουλος υποστήριξε ότι ο πελάτης του είναι μετανιωμένος για την πράξη του, ενώ τόνισε ότι δεν αποδέχεται την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Σύμπτωση το σπίτι του επιχειρηματία στο Ναύπλιο;
Υπάρχουν κάποιες συμπτώσεις που έχουν μπει στο κάδρο των ερευνών από τις Αρχές. Το νυχτερινό μαγαζί που διασκέδαζαν θύμα και θύτης είναι η μία σύμπτωση, η άλλη είναι ότι στο παρελθόν ο 58χρονος επιχειρηματίας διατηρούσε σπίτι στον τόπο καταγωγής του δράστη, το Ναύπλιο.

Να σημειωθεί, ωστόσο ότι οι μέχρι τώρα συμπτώσεις που έχουν βρεθεί και η έρευνα που έχει γίνει για αυτές δεν δείχνουν να έχουν κάποια σχέση με το συμβάν ή να το έχουν πυροδοτήσει με κάποιο τρόπο.


Συγγενής του 26χρονου υποστήριξε επίσης πως «αυτός ο κ. Μάρκου έχει σπίτι στο Ναύπλιο από όπου κατάγεται και ο 26χρονος. Πρέπει να γνωρίζονταν αυτά τα παιδιά, στο ίδιο μαγαζί διασκέδαζαν εκείνο το βράδυ».

«Θα με φάνε εκεί πέρα που πάω»
Παράλληλα, η θεία του 26χρονου μετέφερε αποκλειστικά στο Live News τα τελευταία λόγια που είπε ο κατηγορούμενος στην μητέρα του λίγο πριν παραδοθεί στις Αρχές το μεσημέρι της Κυριακής.

«Χάλια είναι η γυναίκα, χάλια είναι. Γιατί το παιδί όταν έφυγε και πήγε να παραδοθεί είπε της μαμάς του ότι «θα με φάνε εκεί πέρα που πάω. Δεν πρόκειται να με ξαναδείς» συμπλήρωσε.

«Η πρώτη μπουνιά που πέφτει είναι από τον κύριο Μάρκου στον (…). Παραπατάει, κάνει πίσω. Παραπέφτει και σηκώνεται, ισορροπεί και αρχίζει τον διαπληκτισμό. Αρχίζουν και τσακώνονται» πρόσθεσε η θεία του 26χρονου.

Ψάχνουν να βρουν τι είχε προηγηθεί του συμβάντος
Μυστήριο παραμένει πάντως αν κάτι είχε προηγηθεί στο μπαράκι που διασκέδαζε νωρίτερα τόσο ο επιχειρηματίας με την παρέα του όσο και ο 26χρονος κατηγορούμενος με τον 19χρονο και μια κοπέλα.

«Υπάρχει κι άλλο οπτικό υλικό από το μπαρ στο οποίο βρισκόταν ο Γιάννης Μάρκου με την παρέα του, που συμπωματικά την επόμενη μέρα μετά το περιστατικό διαπιστώσαμε ότι βρισκόταν στον ίδιο χώρο και ο δράστης με άλλη παρέα» σημείωσε ο δικηγόρος του 58χρονου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος αποχώρησε από το μαγαζί της Ερυθραίας πέντε λεπτά πριν φύγει ο Γιάννης Μάρκου. Λίγα λεπτά αφότου το θύμα και η παρέα του πήγαν στην καντίνα και περίμεναν σε μια ουρά περίπου δέκα ατόμων ο 26χρονος εμφανίστηκε.

Η θεία του 26χρονου τόνισε πώς έχουν πέσει από τα σύννεφα, συγκεκριμένα: «Δεν ξέρω τι έχει γίνει. Όλοι έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Περιμένουμε να δούμε στις καταθέσεις ο (…) τι έχει πει. Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει γίνει με το παιδί μας. Τι να σας πω, τι να σας πω. Και εμείς τα έχουμε χάσει».

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button