ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Β. Βασιλόπουλος: Καταθέτω τη δέσμευσή μου για ανιδιοτελή συνεισφορά στα κοινά

Τα δύσκολα χρόνια που έρχονται δεν επιτρέπουν λιποψυχίες και καθυστερήσεις σε όσους νιώθουν την ανάγκη να υπηρετούν την πόλη τους και τους συμπολίτες τους. Ούτε την παθητική αποδοχή των κουρασμένων ή την έλλειψη οράματος ανθρώπων που κρατούν το Ναύπλιο χαμηλά και χωρίς προοπτική.

Ανταποκρινόμενος στην πρόταση του Κώστα Μάκαρη, για κοινή πορεία προς ένα μέλλον αντάξιο της πόλης μας, αποφάσισα να συστρατευτώ για να συμβάλω στην προσπάθεια ανάταξης του δήμου, ενώνοντας τις δικές μου σκέψεις με τον δικό του μεγάλο σχεδιασμό.

Το πρόγραμμα δράσης που μου εξέθεσε ως υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλίου, και που θα εκθέσει προς τους Δημότες προς έγκριση, είναι εντυπωσιακό ως προς τους στόχους και ευρηματικό ως προς τον τρόπο υλοποίησης. Γι’ αυτό χρειάζεται μια ικανή ομάδα επιτυχημένων που θα το υλοποιήσει.

Φιλοδοξώ να είμαι ένας από αυτή τη δημιουργική ομάδα και να προσφέρω γνώσεις και δουλειά υπέρ του Δήμου και των συνδημοτών μου. Η εποχή της στασιμότητας, η εποχή Κωστούρου, πρέπει να γίνει παρελθόν.

Η πόλη του Ναυπλίου και οι Δημοτικές μας Κοινότητες πρέπει και μπορούν να γίνουν Πρωταγωνιστές στην Ελλάδα και όχι μόνον.

Ανακοινώνοντας την συστράτευσή μου στην ομάδα των Ικανών που φιλοδοξεί να φέρει το δήμο μας στην κορυφή, καταθέτω και τη δέσμευσή μου για ανιδιοτελή συνεισφορά στα κοινά και για διαφάνεια στα κίνητρα και τις πράξεις μου. Δεσμεύσεις που αποτελούν -άλλωστε- το Α και το Ω των δεσμεύσεων του Κώστα Μάκαρη.

Σας καλώ να στηρίξετε τον κοινό αγώνα για τον Δήμο μας, και να μην επιτρέψετε η επόμενη μέρα να είναι γεμάτη με γκρίζες αποχρώσεις φτιαγμένη για λίγους και ημετέρους.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ιατρός

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button