ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΟ  ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑΥΠΛΙΑΣ – ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

 Το Δ.Σ. του Εργατικού μας Κέντρου σε έκτακτη συνεδρίασή του, καταδικάζει απερίφραστα την απόφαση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων για αύξηση των τελών φωτισμού και καθαριότητας κατά 45%.

 Σημειωτέων ότι πέρσι τέτοια εποχή υπήρξε αύξηση των ίδιων τελών κατά το ίδιο ποσοστό. Η κολοσσιαία αυτή αύξηση του 91% σε περιόδους οικονομικής κρίσης, υψηλού πληθωρισμού και αδυναμίας πολλών συμπολιτών μας να προμηθευτούν τα αναγκαία για την ζωή τους αγαθά, δίνει την χαριστική βολή σε πολλούς από αυτούς, γιατί τους οδηγεί σε πλήρη αδυναμία να ανταπεξέλθουν στον καθημερινό τους βίο.

  Είχαμε προειδοποιήσει επανειλημμένως μέσω του Προέδρου του Εργατικού μας Κέντρου και Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου κ. Ραφαήλ Μπαρού ότι η παράδοση των κοινωφελών αυτών υπηρεσιών, κυρίως της αποκομιδής και αξιοποίησης των σκουπιδιών στην ιδιωτική εταιρεία ΤΕΡΝΑ, θα αυξήσει δυσανάλογα το τέλος καθαριότητας και θα καταστήσει αβάσταχτο το βάρος πληρωμής ανάλογων τελών, στην πλειονότητα των πολιτών του Δήμου μας, ιδίως των κοινοτήτων της ευρύτερης περιοχής.

 Καταγγέλλουμε αυτήν την πρωτοφανή απόφαση ενός Δημοτικού Συμβουλίου που είναι αποκομμένο από τα προβλήματα του λαού και αδιαφορεί για τους φτωχούς συμπολίτες μας.

  Η απάντηση θα έλθει βεβαίως στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές, αλλά μέχρι τότε η ζημιά στους συμπολίτες μας θα είναι μεγάλη.

  Η Διοίκηση του Εργατικού μας Κέντρου θα μελετήσει αγωνιστικούς τρόπους, ώστε να καταργηθεί στην πράξη αυτή η πρωτοφανής αντικοινωνική απόφαση.

ΑΠΟ  ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑΥΠΛΙΑΣ – ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button